kaosenlared.net

sehansuscrito163  quedan837 Objetivo 1000 suscriptor@s! 
Mostrando artículos por etiqueta: Huelga general 29M
Aquest dissabte 28 de juny els grups de suport del 29M convoquen una concentració de suport a les vaguistes comdemnades a presó per lluitar per un treball digne. Serà a les 17h davant la delegació del Govern (Carrer de Mallorca, 278).
Publicado en Agenda
Ostiralean, uztailaren 27-a, Urtzi Martinez eta Jon Telletxeari elkartasuna adierazteko elkarteratzea deitua dago.
Publicado en Agenda
En la Huelga General del 29 de Marzo de 2012, el 15M de Granada organizó un piquete informativo que recorrió las calles de la ciudad reivindicando la lucha de l@s trabajador@s contra las reformas laborales del ejecutivo.
Publicado en Territorios
La justicia desestima el último recurso presentado por Carlos y Carmen, activistas del 15M de Granada, por participar en un piquete informativo en la huelga del 29M.
Publicado en Territorios
El dissabte 24 de maig, i per 3r any consecutiu, el Grup de Suport 29M farem la paella solidària pel dinar de les Festes de Primavera!
Publicado en Agenda
Aquest divendres 25 d’abril cel·lebrem una cafeta antirepressiva solidària al CSO Can Vies.
Publicado en Agenda
Cap de setmana complert!!
Publicado en Agenda
El proper diumenge 5 de gener cel·lebrem una festa antirepressiva solidària amb el nostre grup de suport. Serà de 19h a 2h an l’Ateneu Popular de l’Eixample.
Publicado en Agenda
Jornades antirepressives Mèxic-Barcelona. Solidaritat, més que paraula escrita!!!
Publicado en Libre publicación
El proper dijous 12 de desembre es celebra ple del districte a Sant Andreu del Palomar. Nosaltres tenim molt a dir sobre la repressió contra els nostres companys. Per això… …convoquem a les 18:30h a la plaça Orfila.
Publicado en Agenda

Página 1 de 56